torstai 1. huhtikuuta 2010

Lilli 4 vuotta

29.3. Lillimme täytti sitten 4 vuotta. Valitettavasti päivänsankari joutui viettämään päivänsä yksin, kun kaikki perheenjäsenet olivat poissa.

Lopulta, 7-tuntisen koulupäivän jälkeen alkoi juhlinta. Lilli sai lahjaksi sukkahousut, siankorvan ja 2 puruluuta, joskin puruluut päätyivät koiranruokakaappiin, jotta Lillimme ei olisi vallan lihonut.

Päivän minulle jännittävin osuus oli kuitenkin vielä edessä. Olin luvannut Lillille ilmoittaa sen syntymäpäivänään Oriveden kr-näyttelyyn. Ilmoittautuminen oli minulle aivan uutta, mutta onnistui kuitenkin minulta.

Alla synttärikuvia.

Poseerauskuva

Herkullinen "kakku" tuhottavaksi

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva toi Lillin kakku! :D Kivaa, kun Lillillä ei tule olemaan tylsää kesää vaan sillä tapahtuu vaikka mitä! Ja samalla sinullakin mut ei niist sen enempää, kun jos et haluu tietää et kaikki lukijat kuulee! Vaikka ei täällä oikein ketään ole ;(! Sun täytys mainostaa tätä vaikka fasebookis enemmän jos haluut tänne enemmän kävijöitä! :D

Jaana kirjoitti...

No, nyt kun tänne saatiin linkki Lillin kotisivuilta, uskon kävijämäärän hiukan nousevan. Lillin kotisivujen mainostaminen siis riittää, mikäli siellä käyvät havaitsevat linkin Lillin kotisivuilta tänne blogiin ;D