lauantai 7. heinäkuuta 2012

Matkustamista raakaruokittavan koiran kanssa

Aihe, joka minua mietitytti hiukan jo heti ruokinnanmuutoksen yhteydessä. Nyt se on sitten käytännössä koettu ja jaan tänne hiukan kokemuksia.

Eli matkalle lähtiessä varasin koiralle ihan ensimmäisen päivän ilta- ja aamuruuat mukaan. Illalla se sai jauhettua broilerin siipeä (hyvin sulavaa, varmaa "perusruokaa") ja aamulla ihan jotain jauhelihaa (olisiko ollut perinteistä sikanautaa) ja kasvissosetta.

Matkalla kävimme joka päivä ostamassa koiralle marketista seuraavan päivän ruuat. Mitään koiranruoka/raakaruokakauppaa siellä ei lähistöllä ollut, mutta tavallisesta ruokakaupasta löytyi milloin mitäkin ja koira söi matkan aikana kaikkea Snellmannin kinkkusuikaleista (:D) Oscarin raakapakasteisiin. Hyvin tuntui maha kestävän, vaikka luiden osuus jäikin vähemmälle matkan aikana. Pääasia oli, että ruoka oli maustamatonta (ei mitään suolaa, marinadeja tms.) ja raakaa. Tuoreliha ja raakapakasteet kävivät hyvin. Kasvisten osuuden puolestaan korvasi kurkku, joka soseutettiin haarukalla.

Ja laitetaan nyt sitten vielä pari lomakuvaa, kun kerran lomalta ollaan palattu. :) Kainuun suunnalla siis oltiin, Lilli ainakin tuntui nauttivan kovasti hienoista lenkkimaastoista.





Ei kommentteja: