perjantai 11. huhtikuuta 2014

Terveyskuulumisia

Äsken kävimme eläinlääkärillä ihan kennelyskärokotuksella, mutta toki samalla juttelimme Lillin kutinoista. Ajattelin nyt päivittää kuulumiset tänne blogiinkin.

Eli tilanne on kyllä parantunut, vaikka kutinaa ja nuolemista yhä jonkin verran on (syynä kuitenkin ihan varmasti Lillin "napsimiset" lenkillä, ei lampaanliha). Nyt Lilli syö jo viidettä viikkoa pelkkää lammasta, ja kohta otetaan mukaan sitten jokin kasvis, ehkä jäävuorisalaatti tai kesäkurpitsa - tai herne, jota eläinlääkäri ehdottteli.

Raadonhajuinen ystävämme sai myös uutta herkkäihoisen koiran shampoota ja pääsee pesulle nyt tavanomaista useammin. Uusi korvanpuhdistuslitkukin on tilauksessa, sen pitäisi kuvauksen mukaan ehkäistä sienten, hiivojen, bakteerien ym. kasvua korvassa ja ehkäistä näin myös korvatulehduksia.

Noin muuten Lillille kuuluu oikein hyvää. Minulla on nyt hyvin aikaa koiralle, kun koulu ja yo-kirjoitukset ovat jo takana, ja päivittäin tuleekin lenkkeiltyä ihan mukavasti. Näin kevätaamuisin herään yleensä pönttökamerankin takia jo kuudelta ja aamulenkille lähdemme heti, vaikka Lillillä joskus onkin heräämisvaikeuksia :)

Ei sen enempää tällä kertaa. Mukavia kevätpäiviä kaikille!

Ei kommentteja: